Hållbarhet

Trendspaning 2023

Publicerad: 2023-04-28 Uppdaterad: 2023-06-15 kl. 07:06

Trendspaning 2023

I vår trendspaning 2023 har vi sammanställt fem viktiga trender som vi tror kommer att påverka samhället och näringslivet under de kommande åren.

Att vara medveten om trender och att förbereda sig på framtida förändringar är en viktig del av att driva ett framgångsrikt företag eller organisation. Det är också viktigt att kunna anpassa sig snabbt för att minska riskerna och maximera möjligheterna som kommer med en föränderlig framtid.

I vårt informationsblad har vi identifierat fem viktiga trender som vi tror kommer att ha en stor inverkan på samhället och näringslivet framöver. 

Vi går bland annat igen teknikens påverkan på demokrati och den ökande mängden desinformation den för med sig.  EU:s snabba beslut om hållbarhetsåtgärder och hur det sätter press på företag att hantera de förändringar de medför. Den explosiva framväxten av AI, något som möjliggör men också vikten av att hantera dess risker och dessutom bristen på arbetskraft och hur det hotar tillväxten av det fossilfria livet. 

Ladda ner Trendspaning 2023

Läs mer om dessa trender och vad de kan innebära för vårt samhälle i vår trendspaning för 2023.  Ladda ner vår trendspaning i pdf-format redan idag och se till att du är förberedd för framtiden!

New call-to-action

 

Ladda ner artikel som PDF

Vill du spara artikeln eller skriva ut den? Ladda ner artikeln via knappen nedan så skickas den direkt till din mejl.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!