Om oss

Vattenfalls företagsförsäljning vänder sig till dig som har en hög elförbrukning och behöver få en förutsägbarhet i dina elkostnader och koll på ditt klimatavtryck.

Sedan 1909 har Vattenfall samlat erfarenhet om alla aspekter inom energi.

Det här är vi

Vattenfall Företagsförsäljning hjälper ditt företag som har en hög förbrukning och vill få kontroll på dina energikostnader eller höja din energiprofil. Vi jobbar med specialiserade team för Fastighet, Tung industri, Verkstadsindustri, Offentlig upphandling och Återförsäljare. Därför har vi en rad produkter och tjänster som är anpassade just för din bransch.

Fossilfria inom en generation

Vattenfall har tagit det strategiska beslutet att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. För att nå det målet genomför vi en omfattande omställning till förnybara energikällor i vår egen produktion samt jobbar metodiskt med reduktion. För att våra kunder också skall kunna sträva mot 100% fossilfritt erbjuder vi produkter och tjänster som möjliggör klimatneutralitet såsom ursprungsgarantier av energislag, klimatneutral el och EPD-deklarerad el.

Fossilfritt inom en generation

Hur ser Vattenfall på framtiden?
Se videon

Om Vattenfall

Vattenfall är en av Europas största leverantörer av el och en av de största värme-producenterna. Våra huvudsakliga marknader är de nordiska länderna, Tyskland och Nederländerna. Organisationen har ungefär 20 000 anställda. Moderbolaget, Vattenfall AB, är 100% ägt av den Svenska staten, och vårt huvudkontor finns i Solna, Sverige.