Elavtal, Rådgivning och Elhandel, Så fungerar elaffären

Det får ditt företag med Vattenfall som elleverantör

Publicerad: 2020-12-03 Uppdaterad: 2024-03-22 kl. 09:10

Det får ditt företag med Vattenfall som elleverantör

Med Vattenfall som elleverantör till ert företag får ni inte bara hjälp med ert elinköp och ett tryggt elavtal till konkurrenskraftigt pris. Ni får även tillgång till ett helt team med erfarna rådgivare och dedikerade specialister som kan stötta ert företag med det mesta inom energiområdet.

Vattenfalls mål som dedikerad elleverantör är att ert företags energiupplägg ska fungera friktionsfritt, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Förutom att erbjuda trygga elavtal till förmånliga priser får ni som kunder hos Vattenfall tillgång till stöd och spetskompetens för att säkerställa att ni har den bästa lösningen. Det här får ni med Vattenfall som elleverantör.

 

Proaktivitet

Att hålla sig uppdaterad på allt som händer på elmarknaden är ett heltidsjobb. Lugn, vi hjälper er. Våra duktiga affärsansvariga säkerställer att ni får ett skräddarsytt elavtal, som passar just er verksamhets behov. Som företagskund hos Vattenfall blir ni även inbjudna till våra kundklubbar som vi kallar Power Forum. Där får ni tillgång till ett brett nätverk inom energiområdet, rådgivning kring elhandel samt uppdateringar om aktuella ämnen som tidigare beslutats gemensamt med våra kunder. Ni får dessutom uppdateringar kring läget på elmarknaden.

För er som önskar en fördjupad kunskap och förståelse av elmarknaden erbjuds regelbundna elmarknadsutbildningar från våra specialister. Naturligtvis bevakar vi också förändringar i lag- och regelverk inom energiområdet och håller er uppdaterade på det som kan beröra just ert elavtal. Så fort det sker en förändring på elmarknaden, beslutad av exempelvis riksdag eller av myndighet, hålls ni uppdaterade genom våra nyhetsbrev. Har ni funderingar eller frågor är ni alltid välkomna att kontakta er utsedda Account Manager på Vattenfall.

Vattenfall-Så fungerar elaffären-8

Hållbarhet

Behöver ert företag hjälp att förbättra er hållbarhetsprofil? Ett partnerskap med Vattenfall ger er tillgång till några av marknadens främsta experter inom energiområdet. Vi erbjuder er en elleverans som är ursprungsmärkt och som även kan inkludera EPD-certifierad el, el märkt med Bra Miljöval samt vara klimatneutral. Vi kan även hjälpa er att hitta rätt lösning för utbyggnad av solceller, laddlösningar för elbilar eller en luftvärmepump för er fastighet.

Förutsägbarhet

Många företag föredrar en långsiktig och förutsägbar elaffär. Vattenfall har en lång historia med erfarenhet av den finansiella elmarknaden och anses vara ett av Europas ledande energihandelsföretag. Våra erfarna rådgivare hjälper er att skydda företaget mot svängningar i elpriset genom att vi gemensamt tar fram en handelsstrategi som är anpassad till era behov. Med stor branscherfarenhet och god personlig service hjälper vi er att bevaka samt prissäkra er elleverans, vid rätt tillfälle och till överenskommen andel – för att förvalta er energiportfölj optimalt.

Effektivitet

Det finns ofta stora besparingar att göra på att effektivisera sin energiförbrukning – både rent ekonomiskt för företaget och för att bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle. Vattenfall erbjuder expertkompetens och praktiska råd för att lyckas. Våra affärsansvariga hjälper er att hitta ett elavtal som matchar er verksamhets förbrukning, och behov. Med hjälp av våra webbverktyg Energy Site samt EnergySite Plus får ni bra kontroll över företagets aktuella elförbrukning. Genom att delta på våra Power Forum-träffar och att ta del av våra nyhetsbrev kan ni hålla er uppdaterade kring tips och råd på hur olika verksamheter framgångsrikt energieffektiviserat sin verksamhet. Ska ni flytta eller överlåta en lokal eller ansluta en ny anläggning? Lugn, vi ger er råd om hur ni ska agera så att allt ska fungera på den nya adressen.

Vattenfall-Så fungerar elaffären-6

Och så mycket mer…

Vattenfall är en helhetsleverantör inom energiområdet. Våra experter hjälper till med allt från anpassade elleveransavtal och prissäkringar av el till ert företag, till att säkerställa en effektiv och klimatsmart uppvärmning. Välj mellan fjärrvärme, fjärrkyla, byggvärme, koldioxidneutral värme och kyla – och realtidsmätningar för att spara energi. För er som är intresserade av en laddlösning till elbilar kan vi hjälpa till med allt ifrån enskilda laddstationer till uppkopplade stationer med smarta betallösningar. Vattenfalls mål är att erbjuda den bästa lösningen för just er verksamhet.

Sammanfattning

Vattenfalls mål är att ert företags energiupplägg ska fungera friktionsfritt, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Förutom att vi erbjuder en behovsanpassad elleverans till ert företag får ni som kund hos Vattenfall tillgång till stöd och spetskompetens för att säkerställa att ni har den bästa lösningen – både i dag och i morgon. Ett partnerskap med Vattenfall ger er tillgång till några av marknadens främsta experter inom energiområdet.

Ladda ner artikel som PDF

Vill du spara artikeln eller skriva ut den? Ladda ner artikeln via knappen nedan så skickas den direkt till din mejl.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!