Trenderna som formar bygg- och fastighetssektorn

Kostnadsfritt webbinarium

Anmäl dig nu

Detta webbinarium har redan tagit plats. Vill du ha länk till den inspelade videon kan du anmäla dig via formuläret nedan så skickar vi den till dig.

Få koll på kommande trender och deras påverkan på byggsektorn

Trenderna idag påverkar oss imorgon

Att förstå de trender som ligger till grund för samhällets omställning är avgörande för företagets framtid. De som inte ser möjligheterna riskerar att halka efter medan de som vågar tänka nytt kan få stora konkurrensfördelar.

I samband med Aktuell hållbarhets konferens Byggforum kommer Vattenfalls klimatcoach och energiexpert Lars Ejeklint och forskningschef Karl Bergman hålla ett frukostwebbinarium som dyker djupare i några av dessa trender.

  • Vi gör en spaning kring digital utveckling och de möjligheter det öppnar upp för. Vi får dessutom en inblick i Vattenfalls digitala utvecklingsarbete och pågående projekt.
  • Vi tar upp industrins och fastighetsbranschen roll som samhällsangelägenhet och hur de kan skapa förutsättningar för ett fossilfritt liv.
  • Vi reflekterar över synen på framtidens företag och ställer oss frågan om vi är redo för den förändring som krävs för att möta den nya generationens krav och värderingar. 

Anmäl dig till det kostnadsfria frukostwebbinariet nedan.

Frukostwebbinariet passar framför allt dig som arbetar med företagets hållbarhetsfrågor, teknisk förvaltare och fastighetsägare eller som på annat sätt arbetar med företagets hållbarhetsmål.

Sändes den 11 september 2020

Vill du ha länk till den inspelade videon kan du anmäla dig via formuläret nedan.

                                                                                                                                                                                                                                                    Frågor? madeleine.olsson@vattenfall.com

Se webbinariet i efterhand

Detta webbinarium har redan tagit plats. Vill du ha länk till den inspelade videon kan du anmäla dig via formuläret nedan.